Avui parlaré de tele: Àngels i Sants

borinotus  | 5- Miscel·lània | divendres, 10 de març de 2006 | 12:05h

Ahir va acabar la sèrie “Àngels i Sants”. A mi personalment, des del meu punt de vista de televident ocasional, m’ha agradat força però no se si les audiencies han cobert les expectatives.

 Sembla que darrerament TV3 està començant a emetre sèries amb registres diferents a la sitcom (Plats bruts, Jet Lag,…) i del culebrot costumista (Ventdelplà, El cor de la ciutat,…). Ja era hora que s’arrisquessin a fer coses noves!. (I que llunys que queden els temps de “Kiu”).

La sèrie “Àngels/Sants” s’ha intentat fer amb un format trepidant i innovador: M’ha agradat com feien l’acompanyament musical a les escenes més trepidants i també el mostrar diverses escenes alhora (tot i que al començament marejava una mica).

D’acord que algun interpret potser sobreactuava i que el capítol final podia haver estat millor (L’Àngels estava massa bé per a haver tingut un transplantament de cor i una transfussió de sang. També l’escena final em va semblar fluixa, per exemple) però en línies generals ha estat una sèrie interessant.

Suposo que la sèrie ha estat també ideada amb la intenció d’integrar a l’imaginari col·lectiu la figura dels Mossos d’Esquadra i contribuir a la cohessió social (i nacional). És una de les funcions de la televisió (Segons em diuen la còpia dolenta d'”Urgencias” que fan a Antena 3 anomenada “Hospital Central” ha contribuit a popularitzar el SAMUR o sigui les ambulancies de Madrid, seria un cas semblant).

Una darrera cosa que m’ha cridat l’atenció: En algun moment de la sèrie surt la Presidenta de la Generalitat. Algú potser pensa que hi han posat una dona amb alguna idea de ser politicament correctes.

Jo crec que si tenim en compte que els bons de la sèrie és el cos de Policia i ens fixem en la veu particular que té el personatge que fa de Presidenta ( que recorda a certa consellera ), potser tenim un cert missatge subliminal……… Tura for President?

Deixa-hi un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s