Ja som de vacances!

borinotus | 3- Personals | diumenge, 6 d’agost de 2006 | 21:19h

Bé, doncs ja som de vacances. Com que estem en estat de bona esperança (Que diuen que es com es deia abans) i no convenen ni viatges en avió ni les “matxacades” en cotxe habituals, enguany no anem enlloc (llevat d’alguna petita escapadeta) i ens quedem a Badalona sur mer.

Ja en previssió l’any passat vàrem sobrepassar el cupo habitual de viatges.
Gaudirem doncs de la tranquil·litat dels escenaris habituals però amb molta menys gent.  És d’agrair que els lolailos, killos, nengs, garrulos i resta de fauna d’extrarradi hagin anat amb les xorves i els cotxes tunnejats a fer el ruc al poble dels progenitors o a les sofertes viles de la costa. (La gent que no arriba a final de mes, que diuen. Però tot deu viatja i s’endeuta amb aquella alegria tan mediterrània.)

Viurem l’aventura de veure quin supermercat o botiga resta obert i quan tanca per tal de poder-nos subministrar de queviures.

Un parell de dies porto de vacances i ja estic prou relaxat… que bona falta em feia. L’estres dels darrers dies m’havia exhaurit les energies. Tot i així, no m’hi desconnecto del tot que tal com estan les coses encara podriem morir d’èxit i no vull sorpreses d’aqui a dues setmanes.

S’imposa, doncs, un estiu sense gaire cosa a fer (Feia temps que no en tenia cap) Sense cap urgència d’anar a fer visites a monuments imprescindibles i certificar la visita amb una fotografia que en donés testimoni. Un altre any hi tornarem a visitar els nostres llocs mítics i d’altres de nous. I de ben segur que ho agafarem amb ganes.

A prendre el solet pel matí, dolcefarnientejar a la tarda i passejar al vespre sentint com la pell calenta es refresca amb la brisa marina.

Un estiu ideal per a reflexionar al jardí mentre s’escolen les tardes d’estiu.

Comentaris: 2
  • endeutament
    Reyes | dilluns, 7 d’agost de 2006 | 11:32h
    Doncs no et relaxis massa i a treballar el bloc 😉
    Suggereix que comparteixis les teves reflexions sobre aquest tema, l’endeutament de la gent, els motius i les conseqüències…

Deixa-hi un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s