La institució Barça (Blocus Track*)

borinotus | 2- Socials | divendres, 19 de maig de 2006 | 08:45h

*Perdona Marcús pel plagi però trobo el terme genial.

Al meu post d’ahir vaig oblidar-me de dir un parell de coses:

1-Vaig errat o els jugadors van passar dels capitostos que esperaven que els fessin el besamans (els reis, Clos, Zapatero i Maragall)? Em va semblar que el rei veia contrariat que ningú li fotia ni cas. Només Xavi (que va trencar el protocol abraçant-se a la reina) i Larsson crec que era que passaven per allà i em va semblar que a més per que els van avisar. I em va semblar que els jugadors també defugien descaradament els periodistes.

2- Abans en les celebracions multitudinàries no passaba mai res. Com a molt es trencaven els vidres del Mc Donald’s de Les Rambles i era un vandalisme de caire ideològic, tampoc justificable, però és una cosa diferent de la violència cega que sembla que s’apodera del jovent. És un toc d’atenció sobre un problema profund.

Comentaris: 1
McDonald’s
botxi | divendres, 19 de maig de 2006 | 09:33h

Molt d’acord.  Jo era un dels habituals rebentadors del McDonalds, però, com bé dius, no tenia res a veure amb el vandalisme d’aquests dies.  Limitàvem la rebentada a l’establiment de Rambla cantonada Ferran.  I únicament al McDonald’s.  I no passàvem d’esmicolar els vidres i prou.  Mai no vam robar res.  Era una “tradició”, diguem, “reivindicativa”.

Cada vegada posaven uns vidres més grossos, i cada vegada ens costava més de trencar-los.  Era com una mena de picabaralla amb el McDonald’s.

Algun cop van venir brètols a intentar rebentar altres botigues (recordo, el desaparegut Pokins del carrer Pelai), però no els deixàvem.  Els deiem “el McDonald’s i prou!”.  Després, l’objectiu era cremar l’estanquera de Rambla amb Plaça Catalunya, fortament vigilada, i que només vam poder cremar una sola vegada.  Res, una mica d’història…

Deixa-hi un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s