15/11. Dia de l’Escriptor Empresonat. Anna Politkóvskaia: ni oblit ni silenci

borinotus | 2- Socials | dimecres, 15 de novembre de 2006 | 08:03h

…ni perdó, afegiria jo.

Quina vergonya! Europa, paradigma de la lluita per la democràcia i bla, bla, bla… mira cap a una altra banda per a no veure com es fan callar veus valentes que ens mostren que s’amaga sota la catifa dels països amics. Quins collons!.

Això sí, segur que es farà algun acte emotiu i amb floretes per a cobrir l’expedient. Alguns periodistesgossetsdelseuamo fins i tot treuran alguna llagrimeta, però quants d’ells entraran a sac en aquesta qüestió fins al fons?.

“Txetxènia? Què és això? Miri jo ja mostro la meva solidaritat amb els palestins sap? Que al Caucàs cada dia moren desenes de persones i la tortura es cosa diaria i no en sabem res, i en canvi per cada palestí mort ens treuen la seva biografia per la tele? Home! És que els russos ens subsministren el gas i a més en el segòn cas ens podem ficar amb els ianquis i els jueus que són dolents per naturalesa. El que passa és que vostè té una fixació amb Txetxènia perque també són tan provincians i tancats que volen la independència. Anna Politkóvskaia? Un exemple de dona maltractada pel masclisme imperant. Que si hagues estat home l’haguessin matat igual ? Això s’hauria de veure!”

 

Avui, dia 15 de novembre, és el Dia de l’Escriptor Empresonat. Deu n’hi do els que ha d’haver-hi per a que els dediquin un dia!

Aprofitem aquesta diada per a sumar-nos als actes que es faran en memòria de la perdiodista russa assassinada Anna Politkóvskaia i per a demanar-hi justícia.

Podreu trobar informació dels actes que s’hi faran (si més no a Barcelona) en aquest post d’en David Figueres (Els dies i les dones).

Per als blocaires que, com jo, no hi podeu assistir, podem seguir la iniciativa que ens proposa en David d’encapçalar els posts amb el títol “15/11. Dia de l’Escriptor Empresonat. Anna Politkóvskaia: ni oblit ni silenci”

Veureu que la categoria d’aquests articles és “social” i no “polític”, no és cap error. El tema de la llibertat (d’expressió en aquest cas) afecta a tota la societat i les relacions entre les persones.

Deixa-hi un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s