Tots al foc!

borinotus | 1- Politics | dilluns, 1 d’octubre de 2007 | 23:07h

Un sistema que no permet que es pregunti al poble la seva opinió, i en especial sobre els projectes que impliquen el questionament de l’statu quo existent és, per definició, un sistema tirànic. Incompatible per tant amb tot allò que hem convingut en anomenar democràcia per molt imperfecta que aquesta sigui.

No pot representar ningú aquell que no ha estat triat pels seus, diguem-ne, representats i, per molt cap d’estat que sigui, cau sense remei en la impostura. Impostura que esdevé patetisme quan, per justificar la seva actuació fan emotius discursos per a que hom vegi com són d’imprescindibles per a garantir l’estabilitat i el benestar del poble. Què fariem sense ells?.

S’enroquen en visions del món caduques i estructures arnades que arreu estan essent superades, potser a trompicons, potser massa a poc a poc, però en un progrés que volem imparable tots aquells que creiem que la història de l’ésser humà ha de ser la història per a assolir cada cop nivells més alts de llibertat.

Quan els ciutadans volen expresar el seu rebuig no fan més que exercir el seu dret i caldria recordar que els drets no es “donen graciosament” sinó que existeixen per se . El dret a la llibertat d’expressió és tan inalienable com el dret a la vida (car si ets viu i no pots parlar ets mig mort, una peça d’engranatge sense personalitat que contribueix submissament que tot funcioni).

En definitiva, un sistema que no respecta la voluntat dels ciutadans és per definició il·legitim.

Mereix, per tant, desaparèixer per sempre més juntament amb aquells que el defensen, el mantenen i en viuen. Quants cops no desitges que un foc purificador (metafòric o real) els engoli i que de llurs cendres surti quelcom de nou però segurament millor?

No se si caldria aclarir que aquest article es refereix a Birmània.

A on si no?

Comentaris: 1
Sí a Birmània.
josepblesa | dimarts, 2 d’octubre de 2007 | 00:40h

que encara n’hi ha, d’oxígen, per a encendre mistos. Ací tot està embolcallat amb el gas de la “risa fluixa” narcotitzant.

Vinga Notus !

Deixa-hi un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s