Generala Chacon

borinotus | 1- Politics | dimecres, 16 d’abril de 2008 | 11:01h
Com podeu imaginar m’importa una puta merda ben poc tot el que passi a l’entorn l’exèrcit espanyol.  Però no puc evitar sorprendre’m amb la designació de na Carme Chacón com a ministra de defensa. I una pregunta. De qui se’n fot Zapatero?

 

Tota la progressia feminista s’ha apressat a dir que és important per a trencar tòpics que una dona ocupi aquest càrrec. Bé, potser sí. Però anirem més ràpid en aquest tema quan en lloc de fer actes simbòlics (ja m’explicareu quin pes té l’exercit avui en dia)  es facin actes amb pes real i trascendents: No hi ha dones vàlides per a les cartera d’Economia (que és allò realment important)  per exemple? (D’altra banda, bona part de la progressia feminista fa dos dies  haurien dit que l’exèrcit sí és cosa d’homes i de la visió patriarcal del món  i que la visió femenina no passa per l’exercici de les armes i tal i qual)

I parlant de dones vàlides, quins coneixements o pla d’actuació o visió estratègica pot aportar la Sra. Chacón en Defensa? Ja se que no és ni molt menys un cas únic i que en l’atorgació de càrrecs sovint pesa més els mèrits contrets al partit o l’aplicació de quotes. Si això darrer és el cas, que s’hi volia posar una dona al capdavant, no hi havia cap dona que pogués aportar més coneixement sobre el tema? Tothom sembla oblidar que fa vint anys que les dones poden ingressar a l’exèrcit, fa temps que no és exclusivament un tema “d’homes” i segur que haguessin pogut trobar alguna dona vàlida dintre de l’entorn castrense fos o no militar en actiu (És clar que si el nivell intel·lectal de les dones militars és equivalent al que acostumem a veure als seus homòlegs masculins…i ara que hi penso, després de tants anys, encara no he vist cap dona amb uniforme de rang més alt que tinent) D’altra banda, a Catalunya tenim exemples de dones que han estat al capdavant de cossos armats  (Els Mossos d’Esquadra en aquest cas) com foren la Mª Eugènia Cuenca en temps de CiU i la Montserrat Tura en temps del tripartit. No se si ho van fer més bé o més malament però em fa la impressió que no les van posar allà pel fet de ser dones. Però com dic tampoc cal posar-s’hi gaire. Tal com està el pati si m’apunto a un partit puc arribar a ser ministre d’agricultura perquè un dia vaig tenir una tomaquera.

I la pregunta que deia al començament: De qui se’n fot  Zapatero?

– De l’exèrcit i la caverna? Posar una dona sociata i catalana és quelcom que els deu provocar urticària per triplicat.

– Del PSC? Volieu ministres catalans? Doncs te, un ministeri en el qual no guanyareu res ni d’imatge ni de gestió de cara a la gestió pública.

– De la Carme Chacon? Posar una persona que sembla que vulgui repartir bon rotllo arreu com a ministre de defensa sembla una broma o un càstig. Jo molt contenta no la vaig veure en la seva primera revista a les tropes.

– Dels catalans? Per a no perdre el costum és clar. Ens vendran que és un gran progrés que un dona que a més és catalanista estigui en aquest lloc. No se, però de moment ja veig que una dona catalanista ja crida Vivespaniavivelrei. No hi guanyem res, se’ns en foten, i mentre parlem d’això no parlem de que la Maleni continua ni de que el Solbes ens continuarà fent el llit fins a ofegar-nos del tot tot prenent-nos el pèl

Com a mínim ja podem tenir la tranquil•litat que si ens fem independents ella s’ho pensarà dos cops a l’hora d’aplicar l’article 8 de la consitució tan democràtica ella. Vaja, això espero.

Ai, aquests polítics sempre donant arguments al Polònia !

Comentaris: 2
No se si riuerem gaire
josepselva | dimecres, 16 d’abril de 2008 | 15:33h
Fins i tot amb Polònia, hi ha coses que quan son tan sagnants, ni la conya les fa passadores, però tothom tranquil!, hem entrat en una altre época. Els partits nacionalistes son morts definitivament, fins i tots els espanyols. El Zapa s’ha driblat a ell mateix, la Chacon a Defensa és com posar al Ronaldhino de porter.
Ah!, i sento dir-te que si fossis expert en tomaqueres i militant-trepa podries ser com a molt, Ministre de Marina.
De Marina no que hi vaig fer la mili
borinotus | dijous, 17 d’abril de 2008 | 15:26h
Millor ministre sense cartera com n’hi havia abans. Això sí que devia ser un xollo

Deixa-hi un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s