I tu de qui ets, de Noa o de Hamàs?

borinotus | 1- Politics | divendres, 11 de setembre de 2009 | 01:38h

Els amics de la Plataforma Aturem la Guerra (bé, segons quines) han promogut un boicot a l’actuació que la cantant Achinoam Nini, coneguda artísticament com a Noa, farà avui al Parc de la Ciutadella en el marc dels actes oficials que es faran en commemoració de la Diada Nacional de Catalunya.

Aquesta artista és una convidada del nostre Govern, sobta, doncs, que un partit que hi dóna suport i en forma part (en concret ICV) s’adhereixi a aquest acte de rebuig.

I encara sobta més encara quan el cap d’aquest partit, l’Honorable Joan Saura, sigui alhora el titular de la Conselleria d’Interior que hagi autoritzat manifestacions de caràcter feixista (a les que després no va a mostrar cap rebuig).
No ens atrevim amb els fatxes però sí amb una noia jueva, conseller?. Bé, serà per a llogar-hi cadires veure els consellers amb el mocador de farcell aquell al coll en un acte oficial.

I què ha fet la Noa per a merèixer aquest boicot?

 

Doncs si mirem la web dels promotors del boicot podem llegir que:

Aquells mateixos dies [del conflicte a Gaza entre Israel i Hamàs], la cantant israeliana Noa, va escriure una “Carta oberta als palestins”, on expressava el seu suport a l’atac israelià. Hi deia: “Només puc desitjar-vos que Israel faci la feina que tots sabem que s’ha de fer i per fi US ALLIBERI d’aquest càncer, d’aquest virus, d’aquest monstre anomenat fanatisme, que avui es diu Hamas.”

Tant se val que la cantant hagi estat sovint crítica amb el seu país i hagi donat suport a Al-Fatah i el President Abbas. Allò que molesta d’ella és que no hagi renegat del seu país (si hi grateu una mica aquests pacifistes el que volen és la desaparició d’Israel) i que hagi qualificat Hamàs d’organització fanàtica.

Bé, no cal parlar-ne gaire. Ja sabeu que una imatge val més que mil paraules. Mireu aquests dos vídeos (un de la Noa i un altre fet per Hamàs) i trieu al costat de qui esteu. Us podeu preguntar per exemple amb qui deixaríeu els vostres fills.

Apa, Shalom!


Deixa-hi un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s