Tenim un infiltrat a la Casa Blanca?

borinotus | 1- Politics | diumenge, 19 d’abril de 2009 | 23:30h
Aquesta foto surt a la web oficial del govern estatunidenc en una plana dedicada a la Declaració dels Drets Humans de l’O.N.U. (la trobareu aquí).

Les banderes que s’hi veuen són la de França (o ho sembla, només es veu parcialment), d’Holanda (o Luxemburg?), Alemanya, Suïssa, Andorra,  Catalunya i la Unió Europea. No sembla que hagi estat presa en cap institució de l’ONU (hi seria la de la UE?) potser en alguna d’europea (i llavors potser la bandera que he dit andorrana seria potser la romanesa? També pot ser la bandera belga si la franja més propera al pal és negra i no blava fosca).

Sigui com sigui, és curiós que hagin triat una foto amb la senyera.

A més a més si hi naveguem una mica veiem que la plana del Consolat de Barcelona està accesible, a banda de l’anglès, en espanyol i català. Això tampoc no és habitual.

Potser serà veritat que amb l’Obama canviaran algunes coses. O potser és que va quedar tan fregit del ZP que s’ha alineat amb nosaltres….

Potser els espanyols tenen infiltrats a The Economist i el Financial Times però sembla que algú dels nostres s’ha colat a la Casa Blanca.

És només una foto però tot a la vida comença amb gestos.

(M’he assabentat d’això mercès a Omnium Baix Camp)

Comentaris: 6
 • latrappola | dilluns, 20 d’abril de 2009 | 20:50h
  És curiós que estigui en una pàgina de la Declaració Universal dels Drets Humans. Un problema que trobo que tenim els catalans, és que no entenem que la nostra sobirania, o fins i tot si voleu, la nostra autonomia, depèn de la Declaració Universal dels Drets Humans, i no pas de la Constitució. De fet si avui en dia tenim autonomia, crec que és més aviat per la necessitat que tenia l’Estat espanyol de demostrar el compliment de la Carta dels Drets Humans, per poder entrar a la UE -de la mateixa manera que ara es demana una autonomia kurda a Turquia-. Si fos per la voluntat dels polítics espanyols, això seria encara un estat tan unitari com ho era el del franquisme. Això és important per fer entendre a la gent que la nostra sobirania no depèn de ningú més que de nosaltres mateixos (i en aquest sentit no podem tenir cap ni un dubte, que en cas d’una declaració d’independència, els Estats Units respectarien la nostra decisió, si hi arribem mercès a un procés democràtic)

  Respecte el consolat, és probable que l’explicació sigui que Andorra pertany al mateix districte consular.

  • Imatge
   borinotus | divendres, 24 d’abril de 2009 | 14:50h
   Doncs és curiós que tinguin aquesta deferència si tenim en compte que la imatge que deuen tenir de Barcelona és d’una de les ciutats més anti-ianquis d’Europa.

   Potser és només una errada? Què fa una foto de la UE en una pàgina dedicada a l’ONU?. També és estrany que cap institució espanyola no s’hagi queixat i exigir la retidada de la foto….

   Totalment d’acord en això que dius que la sobirania depén de nosaltres mateixos.

 • Padrina Hillary
  josepselva | dilluns, 20 d’abril de 2009 | 08:13h
  Qui te padrins es bateja, ja ho diuen.
  Es mes rendible traballar aliançes amb qui te poder de facto (encara que no ho reconegui la “Consti” espanyola) que pidolar estatuts de la senyoreta Pepis.
  • Clinton
   borinotus | divendres, 24 d’abril de 2009 | 14:52h
   En Bill va dir que el món seria o talibà o català.
   Si no és una errada potser és un senyal?

Deixa-hi un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s