Doble vara de mesura.

borinotus | 2- Socials | divendres, 1 d’abril de 2011 | 08:57h

Tindran el seu 11-M

Amb aquest titol Abdennur Prado (Barceloní que es considera espanyol President de la Junta Islàmica Catalana) escrivia un apunt en el seu blog dedicat a Zapatero i la resta de líders occidentals que participen en la missió contra el règim libi. Afirma entre d’altres coses que aquestes accions contra Gaddafi significaran la fi de la onada democratitzadora àrab. També diu que no considera l’atemptat a Madrid del 11M com “islamista” (ja ho deia l’Acebes això)
Aquest escrit ha provocat un cert escàndol en alguns mitjans de comunicació però no ha passat d’aquí. Tanmateix l’autor ha cregut convenient fer un escrit d’explicació on diu que no se li ha entés i que qui pensi que deia el que no deia és un miserable.

No cal escandalitzar-se gaire pel que digui aquest home que coses més grosses s’han vist. I si la seva opinió és que els musulmans són genials i que no fan mai res malament i quan ho fan no és culpa seva doncs mira, fet i fet cadascú al seu blog escriu el que vol.

El que ja no em sembla tan correcte és que el govern espanyol subvencioni la web d’aquesta mena de gent. A banda de la supossada simpatia cap a actituds terroristes i la negativa a reconèixer l’autoria terrorista islamista, sobta que des d’un govern del PSOE se subvencionin espais clarament confessionals i proselitistes mentre es fan proclames per la laïcitat de l’estat.

Però tornem al tema. L’organització Nous Catalans Joves (entitat dedicada a afavorir la integració dels immigrants a Catalunya) ha mostrat la seva contrarietat amb aquest tracte de favor i amb les subvencions cap a WebIslam. I no és estrany. El seu President és Èric Bertran, jove conegut per haver estat tractat literalment com un terrorista per part de la guàrdia civil i la justícia espanyola. La raó va ser….demanar a alguns comerços que fessin servir el català, això  quan tenia catorze anys.  (Aquí podeu veure els vídeos que explica el succés).

Fa poc hem vist el sainet que han fet protagonitzar a la nova marca de l’esquerra abertzale, Sortu, que malgrat voler complir tots els requisits obligats per la legislació vigent (inclòs el rebuig explícit de la violència etarra) no han pogut aconseguir la seva legalització. Mentrestant les organitzacions d’extrema dreta campen com volen i els seus crims no són castigats.

Ahir van fer un reportatge a TV3 sobre l’atemptat d’ETA a Vic. Deia el seu director, Albert Om, que calia parlar-ne. Potser sí. Segurament Ara espero que aviat en facin un altre sobre Guillem Agulló per exemple. O sobre les agressions impunes que pateixen els catalanistes al País Valencià per part de l’extrema dreta. O del tancament d’Egunkaria i posterior arxivament del cas anys després. O de les condemnes del Tribunal d’Estraburg cap a l’estat espanyol per manca de llibertat d’espressió (bé, d’algunes) o per no investigar tortures. O altres coses per l’estil de les que no es parla i caldria fer-ho….

És curiós el contrast que hi ha entre la tolerància que te Espanya cap a segons quines ideologies i accions i la intransigència cap a d’altres. I l’arbitrarietat de criteri per a considerar una actitud com a “apología del terrorisme” o no.

Curiós però no estrany. No fa pas tant de temps el boc expiatori de qualsevol cosa eren certes conspiracions judeo-maçòniques-roig-separatistes.

Els temps han canviat i ara els maçons han desaparegut gairebé del tot i els rojos o s’han destenyit i/o pateixen de friquisme important (i després de tot ja deien els fatxes que més valia Espanya “roja antes que rota“).

Ara només queden per a donar les culpes els separatistes i els jueus.
Dels primers no cal que en diguem res que ja prou que ho sabem.
I pel que fa al segòn no es estrany que se subvencioni a qui se subvenciona, que l’estat espnayol sigui dels pocs estats on no es considera delicte el negacionisme de l’Holocaust ni que el 58.4% de la població de l’estat espanyol te prejudicis contra els jueus i un 34% en te una opinió desfavorable.(Com a dada curiosa cal apuntar que aquest rebuig és més accentuat entre la gent d’esquerra que la de dreta cosa que fa de l’estat espanyol un cas únic a Europa.)

Nous exemples que mostren que tancar el passat en fals i no fer un exàmen de consciència a fons no fa més que amagar els prejudicis ancestrals que tard o d’hora tornen a aflorar.

Comentaris: 4
 • Aquest Prado
  Daguer | divendres, 1 d’abril de 2011 | 16:39h
  està cridant l’acció terrorista, l’està justificant. Hauria d’anar als tribunals i a la presó. Si ho hagués dit algú altre sobre ETA, la que s’hagués armat! Fas bé de denunciar la doble bara de mesura, o el que és el mateix, la tolerància papanata cap aquestes filoàrabs. Que no ho haguem de lamentar algun dia. Els socialistes en són els capdavanters.  Una plaga, aquests socialistes: ensorren l’economia espanyola i la catalana, inoculen bonisme estúpid, i són el pitjor obstacle per a la llibertat del país.
  • Feta la llei,
   borinotus | diumenge, 3 d’abril de 2011 | 00:00h
   fetes les excepcions. Mira la de temps que dediquen a discutir sobre la ETA la qual fa temps que, afortunadament, no te poder per a fer gaire cosa i en lloc d’intentar acabar la situació amb seny volen humiliar el nacionalisme basc amb la qual cosa no faran més que donar-los ales i arguments. Mentrestant no veuen el que passa a la resta del món.
 • Spain is diferent
  Octavi Fornés| Adreça electrònica | divendres, 1 d’abril de 2011 | 10:48h
  Això ho deia l’natic règim i el nou règim (hereu i subsidiari de l’antic) ho manté, ho augmenta i, a més, li dona l’aspecte de democràtic i legítim.
  A veure si els catalans -d’una vegada- fem un pensament i ens en anem d’aquest cau. Tot i que en marxar hem de fer la feina que no s’ha fet a l’estat: revisar-ho tot, fer un exàmen de conciència i refer tot allò que calgui per tal de poder avençar lliures i sense càrregues heretades.

  Totalment d’acord en tot el que dius. Records!

  • Cabra avessada a saltar…
   borinotus | divendres, 1 d’abril de 2011 | 14:00h
   … fa de mal devessar.

   D’altra banda és clar que haurem de fer neteja nostra i de consciència. Però no cal començar el dia que marxem sinó ara mateix i seria millor així. Com més càrrega ens treiem més fàcil serà el camí.

Deixa-hi un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s