Bròquil is over? Let’s make a thinking, then.

Com era d’esperar, això no ha anat bé.
I com que no ha anat bé, caldrà prendre decisions.

N’ hi havia que pensavem que potser avui mateix el MHPG Mas anunciaria avençament d’eleccions. No ho ha fet, i postposa les reaccions al (no) ressultat de la reunió per al debat de política general de la setmana vinent al Parlament.

Ara tot són especulacions: que si hi haurà un anunci d’eleccions avençades per aquest mateix any (i conseqüentment caldrà decidir si és millor una coalició electoral independentista o bé fer el pacte després), que si tot és una cortina de fum per a promoure la imatge de Mas i aconseguir una majoria absoluta en aquestes suposades eleccions,….

Tanmateix també hi existeix una altra possibilitat: Que durant el debat de política general proposi al Parlament la declaració d’independència. Us ho imagineu? 🙂

Però ho considero poc probable. Dubto que tots els diputats que hi ha avui al Parlament per CiU votessin a favor i a més hi ha la qüestió econòmica: el famosos cinc mil milions i escaig del rescat eren per a fer pagaments urgents i encara no han arribat….És dificil fer cap pas en aquest sentit amb aquest problema no resolt. A no ser que es facin números i es consideri que amb un tancament de caixes immediat ja estaria solventat tota la qüestió de la tresoreria mentre es tramita i es discuteixen els termes del divorci.

En tot cas ja està vist que s’ha acabat el bròquil. O assimilació o independència. O caixa o faixa. Està clar que no hi ha cap altre remei que fer-hi un pensament.

Diuen que Ramon Trias Fargas va dir que Catalunya seria independent quan estigués ofegada econòmicament. Fa temps que hi som.

Diuen que Santiago Carrillo va dir que Catalunya seria independent però que ell no ho veuria. Va morir fa uns dies.

Diuen que el Doctor Trueta va dir que Catalunya seria independent quan el Camp Nou cridés “independència”. Bé, doncs, al partit d’abans d’ahir contra l’Spartak de Moscou….

I és d’esperar que el proper partit contra el Reial Madrid (Lliga, 7 d’octubre) encara serà més massiu…

Cap profecia més? 🙂

2 responses to “Bròquil is over? Let’s make a thinking, then.

  1. Fantàstic! No serà fàcil però anem pel bon camí.

    M'agrada

  2. Oi que ho sembla? 🙂

    M'agrada

Deixa-hi un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s