About

El nom d’aquest blog fa certa referència a una sèrie divulgativa , L’Era de l’incertesa, basada en un llibre del mateix nom de l’economista John Kenneth Galbraith on parlava d’economia, política,…amb el rerefons de l’època dels anys 80 i la guerra freda.
Amb el temps, veus que comparats amb els temps actuals aquella època que tanta por ens feia, resultava tranquil·la en relació amb les turbulències que hi han hagut després.

Això em porta a pensar que tots els temps són en certa manera d’”incertesa”, cosa que, que voleu que us digui, em sembla esperançadora. Els nostres néts badallaran quan a classe d’història els expliquin les coses que a nosaltres ens fan neguitejar.

El subtítol, “Reflexions en el jardí, vol recordar el Jardí d’Epicur, aquell lloc on el filòsof es reunia amb les seves amistats (sense distinció de sexe, raça o classe social) per allunyar-se d’una societat decadent en la que l’àgora era presa dels demagogs. Mentre reflexionaven, volien mantenir una actitud d’optimisme mentre gaudien del joi de viure.

Aquest blog va nèixer el 21 de febrer del 2006 dintre dels blocs del diari digital Vilaweb. El dia 14 de setembre del 2012 va començar una nova etapa de forma independent. Els posts publicats fins aquesta data han estat traspassats (amb els comentaris dels lectors) i publicats sota la categoria “Blog antic”. Al capdamunt de cada post es pot observar la data original de publicació.

Aquest lloc web consta de diverses pàgines a banda d’aquesta:

Pàgina d’inici. És el blog pròpiament dit.

Acompanyament. Enllaços a emissores de ràdio.

Calaix de Sastre. Tot un seguit d’enllaços de diferent temàtica que trobo interessants.

Quiosc internacional. Enllaços a mitjans de comunicació de diversos països

Vols dir-me res? Per a fer-me comentaris o posar-se en contacte amb mi de forma privada.